-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΧΥΤΑ. ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ



Ο εργολάβος του έργου για τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ξεπέρασε κάθε όριο αυθαιρεσίας. Δεν του έφτανε που απέκτησε "σεκιουρητάδες" χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ και που αντίθετα τους πληρώνουν, με την φορολογία τους, οι κάτοικοι της Βόρειας Αττικής, για να... τους δέρνουν.
Δεν του έφτανε που μπαίνει στα ιδιωτικά αγροτεμάχια, που ακόμη δεν έχουν απαλλοτριωθεί
και κάνει ότι θέλει (τα ισοπεδώνει καταστρέφοντας τα όρια, τα περιφράζει όπως θέλει).
Δεν του έφτανε που, με την ανοχή του Κράτους και την αγαστή συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας κλείνει, κατά το δοκούν, τους δρόμους απαγορεύοντας την πρόσβαση των πολιτών του Γραμματικού.
Δεν του έφταναν όλα αυτά.
Έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το κοντέϊνερ της Κοινότητα Γραμματικού σαν αποθήκη (!). Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Κοινότητα Γραμματικού είχε μέσα στο κοντέινερ κοινοτικό υλικό, το οποίο εξαφανίστηκε(!).
Αλλά φυσικά είναι όλα αυτά.
Είναι φυσικά σε μια χώρα στην οποία "κουμάντο" κάνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα κι όχι οι Κυβερνήτες. Κι ας ισχυρίζονται κάποιοι ότι "δεν χρωστάνε σε κανέναν". Σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά.
Σήμερα Κυριακή 8 Νοέμβρη μια ομάδα κατοίκων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γραμματικού Ν. Κούκη και τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα Γ. Κόλλια πήγε στο σημείο που βρίσκεται το κοντέινερ και το κλείδωσε, παρά τις - χαλαρές είναι αλήθεια - αντιδράσεις των εργατών της εταιρίας και των Αστυνομικών,
δηλώνοντας ότι δεν θα επιτραπεί η χρήση του αφ΄ ενός και αφ΄ ετέρου ότι θα υποβληθούν μηνύσεις
Επιτέλους το Γραμματικό δεν είναι υπό ξένη κατοχή!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της αυθαιρεσίας.



Το κοντέινερ της Κοινότητας αποθήκη του εργολάβου


Η αυθαίρετη περίφραξη σε ιδιοκτησία


Δεν υπάρχουν σχόλια: