-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ;




" Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με την συνδρομή των ΜΑΤ στην εγκατάσταση του κλιμακίου των αρχαιολόγων στον χώρο του Οβριόκαστρου, ως προπομπού του μεγαλοεργολάβου του παράνομου έργου της δημιουργίας ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Η ομόφωνη απόφασή μας είναι η εντατικοποίηση της περιφρούρησης του χώρου από όλους μας και η διατράνωση της ομόθυμης θέλησής μας να μην επιτρέψουμε ούτε ένα συνεργείο της αμαρτωλής σύμπραξης κυβέρνησης και μεγαλοεργολάβου, όχι μόνο να μη πιάσει δουλειά στο χώρο, αλλά ούτε καν να τον προσεγγίσει. 



Σήμερα που όλοι μας, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες, έλληνες και οικονομικοί μετανάστες δεχόμαστε την λαίλαπα των καταιγιστικών μέτρων της κυβέρνησης των μεγαλοεπιχειρηματιών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκφράζουμε την δίκαιη αγανάκτησή μας με την συμμετοχή μας στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση του συνόλου των εργαζομένων της χώρας μας. Συμβολή μας στην απόκρουση της εγκατάστασης του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο θα είναι και η συμμετοχή μας στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των εξοντωτικών μέτρων της κυβέρνησης που θέλει να μας γυρίσει πίσω στον εργασιακό Μεσαίωνα. Μαζί με την απόκρουση των σχεδίων τους για κατάλυση κάθε έννοιας εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος θα αποκρούσουμε και τα άνομα σχέδιά τους για το Οβριόκαστρο. 



Μαρία Μυρωδιά και Τέλης Μολφέτας, Κερατέα Αττικής "

Απ΄ ότι φαίνεται ετοιμάζουν εισβολή των εργολάβων, με τους προστάτες τους τα ΜΑΤ και στην Κερατέα. Επιμένουν στον κοντόφθαλμο, ξεπερασμένο και περιβαλλοντοκτόνο "σχεδιασμό". Επιμένουν γιατί επιμένουν οι εργολάβοι. Γιατί "είναι πολλά τα λεφτά".
Είμαστε βέβαιοι ότι ο περήφανος λαός της Κερατέας θα αντισταθεί. Θα είμαστε μαζί του.
Επιτέλους οι πολίτες ενωμένοι πρέπει να αποκρούσουν τις απανωτές επιθέσεις στην ζωή τους.
Κρατάτε γερά αδέρφια της Κερατέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: