-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου συνεδρίασε στο Γραμματικό το Διαδημοτικό Συντονιστικό Όργανο Κατά της Χωματερής στο Γραμματικό.
Κατά την συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού κ. Κούκης ανέλυσε τις μέχρι τώρα εξελίξεις και έθεσε υπό συζήτηση σχέδιο προγραμματισμού για το επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα παρακάτω:
  • Υπήρξε συνεδρίαση του Διανομαρχιακού Συντονιστικού Οργάνου, κατά την οποία αποφασίσθηκε η εξαγγελία κινητοποίησης μετά την διημερίδα της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. για την διχείριση των απορριμμάτων. Παράλληλα τέθηκε το θέμα της διαφοροποίησης από την επικρατούσα θέση, του Νοαρχιακού Συμβούλου κ. Κατσίκη και ζητήθηκε από την Παράταξή του να ξεκαθαρίσει την θέση της.
  • Υπήρξε συνάντηση με τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, κατά την οποία υπήρξε η δέσμευσή τους ότι δεν θα δεχθούν την δημιουργία ΜΟΝΟ Χ.Υ.Τ.Α. στο Γραμματικό (χωρίς προεπεξεργασία των απορριμμάτων).
  • Ενημέρωσε ότι προχωρά η διαδικασία έκδοσης ενημερωτικοιύ εντύπου και δημιουργίας τηλεποτικού σπότ.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ζαγάρης αναφέρθηκε στην καταγγελία που του έγινε από μέλος του Κ.Σ. Γραμματικού για δήθεν απορριψη απορριμμάτων στο Γραμματικό και ζήτησε ενότητα για το θέμα.
Από τον Κόλλια Γιώργο, πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Βαρνάβα ειπώθηκε ότι παρ΄ ότι δεν πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους Βουλευτές, για λόγους τακτικής, δεν πρέπει να κοπεί η επαφή μαζί τους. Θεωρεί μείζον θέμα την διαφοροποίηση του Νομαρχιακού Συμβουλου και πρέπει η Παράταξή του να πάρει θέση. Θεώρησε απαραίτητο να προγραμματισθεί κινητοποίηση άμεσα και να υπάρχει λαϊκή συμμετοχή στην ημερίδα της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α., ενώ παράλληλα έθεσε για μία ακόμη φορά το θέμα της δημιουργίας Τοπικής Ένωσης Ανατ. Αττικής.
Τον λόγο πήραν κι άλλοι συμμετέχοντες (κ. Ρώσσης, κ. Καζαζάκης κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: