-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ο μακροχρόνιος Αγώνας για την αποτροπή εγκατάστασης Χ.Υ.Τ.Α. στο Γραμματικό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Οι κυβερνώντες του χθες και του σήμερα δέσμιοι των οικονομικών συμφερόντων προχωρούν στην υλοποίηση του καταστροφικού τους σχεδίου. Αρνούνται εδώ και χρόνια τον διάλογο, απαξιώνοντας την δημοκρατική διαδικασία και υποτιμώντας την έννοια της Αυτοδιοίκησης. Αρνούνται να δεχθούν τις τεκμηριωμένες μελέτες των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Χώρας, απαξιώνοντας την εγκυρότητά τους. Προκαταλαμβάνουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, δημιουργώντας αμφισβήτηση της ανεξαρτησίας της. Με λίγα λόγια, προκειμένου να υπηρετήσουν πιστά τα οικονομικά συμφέροντα, καταρρακώνουν το κύρος της ίδιας της Δημοκρατίας.

Η Κυβέρνηση προχωρά απτόητη στην διαδικασία εγκατάστασης του εργολάβου, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τα αδιάσειστα επιχειρήματά μας, αδιαφορώντας για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αγνοώντας την βούλησή μας

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ «ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ»

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την δικαίωσή μας. Εμείς θα προστατεύσουμε τον τόπο μας. Εμείς θα αποδείξουμε ότι κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

Αυτός ο αγώνας δεν γίνεται για τα χτήματά μας, γίνεται για τα παιδιά μας. Δεν γίνεται για το σήμερα, αλλά για το αύριο του τόπου μας.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008, ώρα 6 μ.μ. οι κάτοικοι της Βόρειας Αττικής συγκεντρώνονται στον Σταθμό του Ο.Σ.Ε. στον Αγ. Στέφανο Αττικής

Αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε, γιατί τούτος ο τόπος είναι δικός μας, γιατί έχουμε την ψυχή να τον υπερασπιστούμε, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: