-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Την Τετάρτη 10/9/2008 πραγματοποιήθηκε στο Γραμματικό Λαϊκή Συνέλευση για το ζήτημα του Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού.
Η συγκέντρωση των κατοίκων ήταν μεγάλη σε συμμετοχή, είχε και πάθος και παλμό και μέσα από αυτήν βγήκε η αποφασιστικότητα για δυναμική αντιμετώπιση κάθε προσπάθειας εγκατάστασης εργολάβου στον χώρο του Μαύρου Βουνού.
Ομιλητές ήσαν, πέρα από τον βασικό ομιλητή Πρόεδρο της Κοινότητας Γραμματικού κ. Νίκο Κούκη, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ζαγάρης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Μάκρης κ. Κουλουμπής, ο πρώυην Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού κ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Βούλγαρης και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Κόλλιας.
Τον λόγο πήραν κατά την διάρκεια της διαδικασίας και οι Καζαζάκης, Ρώσσης, Δημητράκης, Μερκούρης, Σαφράς, Κοροβέση.
Όλοι οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στην αναγκαιότητα ενωτικής και δυναμικής αντιμετώπισης του προβλήματος.
Ο Γιώργος Κόλλιας στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων, τόνισε:
Αντίπαλός μας είναι ένα διεφθαρμένο Κράτος. Ένα Κράτος που διαθέτει μηχανισμούς (Δικαιοσύνη, ΜΑΤ, Εισαγγελείς), όμως είναι βουτηγμένο στην βρωμιά και την σαπίλα της διαπλοκής.
Οι κάτοικοι, όμως διαθέτουν ψυχή, γιατί έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Και το δίκιο τους κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με την καταστολή.
Επισημαίνοντας τις ευθύνες των πολιτικών είπε:
Έχουμε και τους "βουλευτάδες" μας, οι οποίοι παίζουν ένα συγκεκριμένο "παιχνίδι". Όταν κυβερνά η Ν.Δ. , οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γίνονται "Κανάρηδες" και "Μπουμπουλίνες" κι όταν κυβερνά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. απλώς αλλάζουν οι ρόλοι. Κι εμείς τους χειροκροτάμε και τους ψηφίζουμε.
Αναφερόμενος στην ανάγκη εγρήγορσης και δράσης τόνισε:
Η Συντονιστική Επιτροπή πρέπει να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Δεν δικαιολογείται, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, κανένας εφησυχασμός, καμία ολιγωρία.
Και εκλεισε απευθυνόμενος προς τους κστοίκους του Γραμματικού:
Μην ακούμε τανέναν. Ούτε τον Πρόεδρό σας, ούτε την Αντιπολίτευση, ούτε τον κάθε Κόλλια που έρχεται εδώ και "βγάζει λόγους", ούτε τους πολιτικούς. Τον Χ.Υ.Τ.Α. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ. Η δική σας παρουσία και δράση θα κρίνει τον αγώνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κόλλια
Καλά τα λες αλλά μάλλον από ότι καταλαβαίνω είσαι μόνος σου.
Ή κάνω λάθος;