-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ



Αγαπητέ Κύριε Κούκη,

Βλέπω και ξαναβλέπω εδώ στην Αγγλία το DVD της προεκλογική σας ομιλίας, αυτό που το έγραψα εγώ ο ίδιος στη προεκλογική σας περίοδο εν έτη 2006,  τότε που χτυπιόσασταν και βροντοφωνάζατε ότι αν θα γίνει ο ΧΥΤΑ, πρώτα θα περάσουν πάνω από το πτώμα σας.
Σας υπενθυμίζω τα λόγια σας που λέγατε εσείς ο ίδιος προεκλογικά, τότε που προσπαθούσε ο ένας υποψήφιος Πρόεδρος πώς θα φανεί ανώτερος από τον άλλον υποψήφιο Πρόεδρο. Και εμείς,  ο απλός κόσμος να προσπαθούμε να επιλέξουμε αυτόν που θα σταθεί υπεύθυνος των περιστάσεων σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Δυστυχώς όπως λένε και στο χωρίο μου, «τα βρίσκουν και τα κάνουν».
Σας ρωτώ δημόσια και σαν κάτοικος του Γραμματικού οφείλετε να μου απαντήσετε με στοιχεία.
Γνωρίζοντας τη σοβαρότητα του θέματος, έχετε ξεκινήσει από το 2007 την Κομποστοποίηση ?
Αν ΝΑΙ, σε τι στάδιο βρίσκεται ?? Αν ΟΧΙ, γιατί τόση καθυστέρηση ??
Ποιο είναι το Business Plan της ανακύκλωσης όσο αφορά τον υπάρχον ΧΑΔΑ του Γραμματικού στη θέση Γκράβες, με αντικειμενικό σκοπό την οριστική παύση λειτουργίας του ?????????
Ειλικρινά θα ήθελα να μου κοινοποιήσετε αυτό το σχέδιο που προφανώς το ξεκινήσατε λίγους μήνες  μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Κοινότητας Γραμματικού, έτσι δεν είναι ???
«Το να λέμε ότι κάνουμε ανακύκλωση χωρίς αποτελέσματα ισχυροποιούμε έτσι τα επιχειρήματα των κυκλωμάτων που θέλουν να λειτουργούν μεγάλες ΟΕΔΑ και εργοστάσια.»
Επομένως, αγαπητέ κύριε Κούκη. Πόσοι τόνοι Ηλεκτρικών και  Ηλεκτρονικών συσκευών ανακυκλώθηκαν το έτος 2007 ?? Το έτος 2008 ?? Το έτος 2009 ???
Πόσοι τόνοι απορριμμάτων εναποθέτονται κάθε χρόνο στο ΧΑΔΑ του Γραμματικού ????
Πόσοι το 2006 όταν εσείς δεν ήσασταν Πρόεδρος και πόσοι τόνοι το 2007 όταν ήσασταν Πρόεδρος ??
Πόσοι τόνοι το 2008 και πόσοι τόνοι πρόκειται να εναποτεθούν το 2011 ???? Σύμφωνα με τα πλάνα σας, πότε και ποία χρονική περίοδο θα πάψει να λειτουργεί  ο ΧΑΔΑ του Γραμματικού?
Αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη και φυσικά γίνονται κάτω από οργανωμένες προσπάθειες των πολιτών υπό τις  καθοδηγήσεις  ενός ηγέτη.
Αποβλέποντας σε συνέχεια της αλληλογραφίας μας

Με Επίγνωση της Τιμής
Ο Αρβανίτης και Πατριώτης

Κυριάκος Γκίκας
--------------------------------------------




Αγαπητέ Κε Γκίκα
Η ανακύκλωση στο Γραμματικό έχει εφαρμοστεί από το Απρίλιο του 2007, τέσσερης μήνες μετά την ανάλυψη της Προεδρίας από εμένα.
Η ανακύκλωση Ηλεκτρικών- Ηλεκτρονικών συσκευών έχει εκτελεστεί από τον Οκτώβριο του 2007. Μόνο εσύ δεν το ξέρεις; Δε θέλω να μιλήσω για σκοπιμότητα αλλά καλό είναι να κάνουμε κριτική έχοντας επίγνωση των θεμάτων γιατί διαφορετικά τα αποτελέσματα της κακόβουλης κριτικής αποστασιοποιούν κάποιους αγωνιστές π.χ Γιώργος Κόλλιας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού
Νίκος Κούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: