-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΓΚΙΚΑΣ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ... EMAILS!

Ο Κυριάκος Γκίκας δεν χρειάζεται συστάσεις. Όσοι κατοικούν στις περιοχές του νέου Δήμου Μαραθώνα γνωρίζουν την δράση του. για την υπόθεση του ΧΥΤΑ.
Με αφορμή ένα email που μας κοινοποιήθηκε, άνοιξε ένα "διάλογος" σχετικά με το πόσo "ενοχλητικά" είναι τα  email του κ. Γκίκα και πόσο έχει συμβάλλει στο αγώνα ενάντια στο ΧΥΤΑ.
Παραθέτουμε αυτήν την "αλληλογραφία" με την βεβαιότητα ότι κανένας δεν θα διαφωνήσει με αυτήν την κίνηση, αφού κανένας -πιστεύω- δεν θα έχει πρόβλημα να δημοσιοποιηθούν οι απόψεις του.

email από ant.kouroupakis@gmail.com προς Κυριάκο Γκίκα

Κυριάκο Γκίκα.
Βομβαρδίζεις εδώ και χρόνια κάθε ημέρα με μυνήματα δεκάδες ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ούτε σου έδωσαν το δικαίωμα αυτό. Γνωρίζω και ζω το πρόβλημα του Γραμματικού πολυ καλύτερα από εσένα, που από το Λονδίνο στέλνεις οποτε σου καπνίσει μυνήματα. Για να τελειώσει αυτό, σε ερωτώ:
Ποιοι είναι οι λόγοι που εσύ "αγωνίζεσε"; Μήπως γιατι έχεις περίπου 300 στρέμματα μέσα στον ΧΥΤΑ; Εσύ ως ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου μερους της έκτασης του ΧΥΤΑ, ΠΟΣΑ χρήματα έχεις δώσει για να προστατεψεις την ιδιοκτησία σου; Απο το 2003 που εγκρίθηκε ο ΧΥΤΑ έως το 2007 που πέρασε από το ΣΤΕ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ για την περιουσία ΣΟΥ; Γιατί περιμένεις να βάλει χρήματα το Γραμματικό (δηλαδή όλοι εμείς οι άλλοι) και εσύ να μην βαζεις ούτε δραχμή; Μυνήματα είναι εύκολο να στέλνεις από εδώ και από εκει, στις ελεύθερες ώρες στου στο Λονδίνο (αλήθεια, με τι ασχολείσε εκεί;)...
Ακόμη, πρέπει να μας απαντησεις για ποιο λόγο προτείνεις να γίνουν μελέτες απο συγκεκριμένους τεχνικούς (με χρήματα των Γραμματικιωτών βέβαια και οχι δικά σου, που εσύ πρώτα από όλους έχεις το πρόβλημα;). Ακόμη, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ έχει δώσει η Κοινότητα του Γραμματικού (δηλαδή εμείς) στους μελετητές αυτούς;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ;;
Μας κούρασαν οι τιμητές των παντων!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! 
Υ.Σ. Έχω κάνει ήδη καταγγελία στην επιτροπή προστασίας προσωπικών δεδομένων για τα βασάνιστα μυνήματα που στέλνεις όποτε σου καπνισει...

email από fbobolas@gmail.com προς κ. Κουρουπάκη

Διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τοποθέτηση κ τη στάση σου. Δείχνει παντελή έλλειψη αλληλεγγύης, ίσως δείχνει κ σκοπιμότητα.
Η ποσότητα των στρεμμάτων του καθενός δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τίποτα!!!
Και επι της ουσίας, ποτέ δε ζήτησες να σε βγάλει ο Κυριάκος απ τη λίστα κ σου αρνήθηκε.
Σε μια εποχή που η ένωση δυνάμεων κατά του κατακτητή είναι θέμα ζωής κ θανάτου, εσύ ρίχνεις νερό στο μύλο του διχασμού κ της διαίρεσης...
Θλιβερό...!!! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι... Εγώ είμαι ανηψιός του κατασκευαστή και όμως είμαι με το μέρος των Γραμματικιωτών. Έχω κάνει και αγώνα σε διάφορα μέτωπα, εμφανή κ αφανή, χωρίς να έχω κανένα "στρέμμα" η άλλο συμφέρον στην περιοχή...
ΣΣ. Κυριάκο, μην τον λαμβάνεις υπόψη. Αν θέλεις αναδημοσίευσε την απάντηση μου σε όλη τη λίστα γιατί εγώ δεν μπορώ.
Καλό αγώνα και καλή δύναμη. Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε. Και καλό είναι να χώσουμε στον Κορυδαλλό κ όλλα ανεξαιρέτως τα λαμόγια, μέρος των οποίων βρίσκονται κ σε αυτή τη λίστα παραληπτών..

email από lamparou.dim@gmail.com προς κ. Κουρουπάκη
Κύριε Κουρουπάκη δεν σας γνωρίζω αλλά θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά σας προς το πρόσωπο ενός αληθινού αγωνιστή ενάντια στο ΧΥΤΑ Γραμματικού. Καταρχήν πότε σας ζήτησαν χρήματα για τον ΧΥΤΑ? Αλήθεια από που είσαστε? Το ποσό που είναι χρεωμένη η κοινότητα Γραμματικού και από πότε είναι χρεωμένη το γνωρίζετε? Ούτε εγώ γνωρίζω τι δουλειά κάνει στην Αγγλία ο κος Γκίκας, γνωρίζω όμως και αναγνωρίζω ότι ειναι αγωνιστής. Εχετε πάει στις Βρυξέλλες Κυριε Κουρουπάκη για τον ΧΥΤΑ? Εχετε έστω και ένα χαρτί γιατί δεν πρέπει να γίνει ο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό? ποιος είστε εσείς που ενοχληθήκατε με τα μηνύματα του Γκίκα? Σας έβρισε? και αν δεν θέλετε μηνύματα γιατί τα διαβάζετε? κατάλαβα τι θέλετε τελικά, να κολυμπάτε στα κατακόκκινα από τα λάσπη νερά της παραλίας Σέσι γιατί αυτό μας αξίζει, αφού δεν αναγνωρίζουμε τίποτα τελικά. Θα ήθελα να μου απαντήσετε κύριε Κουρουπάκη.
email από  gekolliasvarnavas@gmail.com προς κ. Κουρουπάκη
Κύριε Κουρουπάκη
Εγώ δεν θα χαρακτηρίσω ύποπτη την στάση σας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να μην θέλετε να λαμβάνετε τα μηνύματα του κ. Γκίκα. Πολύ απλά μπορείτε να του το ζητήσετε και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί άμεσα.
Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι του να ζητάτε "εξηγήσεις" για την στάση του στο θέμα του ΧΥΤΑ υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Ίσως να έπρεπε ή να μπορούσε να κάνει περισσότερα, αλλά ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ που επικρατεί κάνει ΠΟΛΛΑ.
Πολλά, σημαντικά και... αποτελεσματικά!
Δεν διεκδίκησε ποτέ τίτλο "αγωνιστή" και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα.
Αυτή η υπόθεση δεν αποτελεί αποκλειστικότητα του κ. Γκίκα, ή του κ. Δαμάσκου, αλλά, πως να το κάνουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. 
Και γι΄ αυτό και μόνο αξίζουν, τουλάχιστον, τον σεβασμό μας,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ
Υ.Γ. κ. ΓΚΙΚΑ κοινοποίησε το παρόν στους ανθρώπους της λίστας παραληπτών σου, για να γίνει φανερό ότι εμείς οι υπόλοιποι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις απόψεις σου.
email από kyriakosgkikas@gmail.com προς όλη την λίστα παραληπτών του

Παρακαλώ πολύ όποις δεν θέλει να λαμαβάνει e-mails, πείτε μου και θα τον βγάλω απο την λίστα χωρίς δεύτερη κουβέντα
Σας Ευχαριστώ
Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: