-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ!

Μάθαμε ότι κυκλοφόρησαν φέιγ βολάν με υβριστικό - καταγγελτικό περιεχόμενο κατά της εκλεγμένης Επιτροπής Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ.
Θεωρούμε το γεγονός ύποπτο και σε κάθε περίπτωση αρνητικό για το αγώνα.
Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να έχει άποψη για την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των Οργάνων που έχουν εκλεγεί. Όμως αποτελεί και υποχρέωσή του να ασκεί την όποια κριτική του επώνυμα και δημόσια.
Το να πετάς χαρτάκια την νύχτα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το να έχει το θάρρος να κριτικάρεις "ενώπιος ενωπίω"  θέλει δύναμη. Αυτό το θάρρος λείπει λοιπόν από αυτόν/αυτούς που προέβησαν σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια.
Τούτη την ώρα είναι επιβεβλημένη η ΕΝΟΤΗΤΑ και η συνοχή και κάθε κίνηση που την υπονομεύει είναι πισώπλατη  μαχαιριά στον αγώνα.
Δεν θα ισχυριστούμε ότι συμφωνούμε σε όλα με την Επιτροπή. Έχουμε τις ενστάσεις μας και τις αντιρρήσεις μας, όπως ενστάσεις και αντιρρήσεις είχαμε και  με κάποιες κινήσεις των Προέδρων Παπαγεωργίου και Κούκη, όπως ενστάσεις και αντιρρήσεις μπορεί να έχει κάποιος και για την δική μας στάση. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι την ανέντιμη υπονομευτική δράση υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Φίλοι μας εκεί στο Γραμματικό.
Ο εχθρός είναι απέναντι και χαίρεται όταν μας βλέπει να χτυπιόμαστε μεταξύ μας.
Επιτέλους ας αφήσουμε τις εσωτερικές έριδες και ας επικεντρωθούμε στον στόχο μας.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να  αλληλοκατηγορούμαστε.
Φτάνει πια ο διχασμός.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: