-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.... Ε ΚΑΙ;

Κάποιον τύπο που λέγεται Πάγκαλος σίγουρα τον ξέρετε. Ναι είναι αυτός που (απο)συντονίζει την Κυβέρνηση. Αυτός λοιπόν ο ωραίος τύπος (εντάξει τώρα, ένα αστείο είπαμε να περνά η ώρα) προσπαθώντας να απαντήσει στον συναγωνιστή Κυριάκο Γκίκα, ανάμεσα στα άλλα περισπούδαστα, πρότεινε να προσπαθήσουμε να πείσουμε την Κοινότητα του Γραμματικού να αποδεχθεί τον ΧΥΤΑ!! (αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το).
Δεν περιμέναμε από τον εν λόγω τύπο κάτι διαφορετικό, αλλά ας μην νομίζει ότι θα εκτιμήσουμε την συνέπεια που δείχνει ως προς την επιμονή του να ολοκληρωθεί το έκτρωμα που λέγεται ΧΥΤΑ / ΧΥΤΥ.
Ούτε μας ικανοποιούν τα "συντροφικά του μαχαιρώματα" προς τους "συντρόφους" του βουλευτές.
Το έγκλημα είναι έγκλημα, όσο "συνεπής" κι αν είναι ο δολοφόνος.
Αγαπητέ κύριε
Αντί να ζητάτε συγνώμη που "δεν πείσατε" τις τόσες Κυβερνήσεις στις οποίες μετείχατε ως σημαίνον στέλεχος, να υιοθετήσουν πολιτικές που θα προωθούσαν την Ανακύκλωση, εμφανίζεστε , με θράσος, ως τιμητής, κριτής και επικριτής των αγωνιζομένων κατοίκων.
Την ανικανότητά σας να αντιμετωπίσετε με τον ορθό τρόπο ένα τεράστιο Εθνικό Πρόβλημα, δεν έχετε το δικαίωμα να την μεταφέρετε, ως ευθύνη, στις τοπικές κοινωνίες.
Επιτέλους το χαριτολόγημα "έτσι τα λέει ο Πάγκαλος", δεν είναι για κάθε περίσταση,
Αγαπητέ Κύριε
Εντάξει έχουμε Δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, έστω και εις βάρος της σοβαρότητάς του, αλλά σε όλα υπάρχει και ένα όριο, το οποίο εσείς το έχετε παραβιάσει προ πολλού.
Αφήστε λοιπόν τις "συμβουλές" προς τους αγωνιζόμενους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα και ασχοληθείτε με άλλα "αθλήματα" που, ίσως, γνωρίζετε καλύτερα, όπως η βαθμολόγηση των Υπουργών.
Αλήθεια εσάς ποιος θα σας βαθμολογήσει;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να πετύχουμε την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών