-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

16 ΜΑΗ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Ν. ΜΑΚΡΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑ Γραμματικού αποφάσισε την πραγματοποίηση μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Ν. Μάκρη την Κυριακή 16 Μάη.
Αυτή η συγκέντρωση θα σηματοδοτήσει την μεγαλύτερη μαζικοποίηση και ένταση του αγώνα ενάντια στην Χωματερή.
Θα δείξει με τον πιο σαφή και ξεκάθαρο τρόπο προς την πολιτική ηγεσία ότι οι πολίτες της Βόρειας Αττικής δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, στον δίκαιο αίτημά τους, για αλλαγή του αποτυχημένου και ξεπερασμένου Περιφερειακού Σχεδιασμού, που αποτελεί το "εργαλείο" των εργολαβικών συμφερόντων, για την αφαίμαξη εκατομμυρίων Ευρώ από τους πολίτες.
Η μαζικότητά της θα υποχρεώσει τους πολιτικούς όλων των κομμάτων να πάρουν ξεκάθαρη θέση, όχι στα λόγια, τα οποία "χορτάσαμε " τα τελευταία χρόνια, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις.
Θα αναγκάσει κάποιους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι αρκούνται σε "λόγια συμπαράστασης", χωρίς να ενεργοποιούν τους πολίτες των Δήμων τους, να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Και θα κριθούν γι΄ αυτό.
Αυτή η συγκέντρωση θα αποτελέσει αφετηρία μιας άλλης μορφής αγώνα. Ενός αγώνα στον οποίο θα πρωτοστατούν οι πολίτες, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και "προσωπικές στρατηγικές".
Θα αποτελέσει απάντηση σε όσους ελπίζουν στην κόπωση και την απογοήτευση των πολιτών. Όλοι αυτοί θα εκπλαγούν όταν δουν ότι λάθος τους πληροφόρησαν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι. Θα αντιληφθούν ότι κανέναν πολίτης δεν κάνει πίσω. Κι αν χρειαστεί, θα ξεπεράσει τις ηγεσίες και θα  βγεί μπροστά. Και τότε η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη. Αλλά δεν θα ευθύνεται αυτός.
Γι΄ αυτό πολίτη της Βόρειας Αττικής δώσε δυναμικό παρόν. 
Με την συμμετοχή σου στείλε το μήνυμα ότι είσαι και θα είσαι ΕΔΩ. Στο μετερίζι του αγώνα για τη προστασία της ζωής σου και της ζωής των παιδιών σου. Ότι είσαι ΕΔΩ χωρίς κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες. Ότι είσαι ΕΔΩ και ορίζεις τον τόπο σου.
Κανένας "Καλλικράτης" δεν σου αφαιρέσει το δικαίωμα να αγωνίζεσαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου σου. Στείλε το μήνυμα σε κάποιους - ευτυχώς λίγους - που ονειρεύονται "διαχείριση", ότι "δεν θα τους βγει το όνειρο".
Πολίτη της Βόρειας Αττικής δώσε δυναμικό παρόν. 
Ο αγώνας συνεχίζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: