-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
H εκλεγμένη από τη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Γραμματικού Συντονιστική Επιτροπή ανακοινώνει τα κάτωθι:
Εκτός από τον αγώνα που διεξάγουμε με νομικές διαδικασίες και με επιστημονικές μελέτες εναντίον του ΧΥΤΑ, πολλές από τις οποίες έπρεπε να είχαν προ πολλού γίνει από την Κοινότητα, διεξάγουμε και αγώνα ενημέρωσης της κοινής γνώμης για το επιτελούμενο έγκλημα από τις γαλαζοπράσινες ηγεσίες, οι οποίες ψηφίζονται από το λαό αλλά υπηρετούν άλλους…
Την Τετάρτη 3/11/2010 το πρωί στις 6:30 καταφέραμε να εισέλθουμε για πρώτη φορά στον ΧΥΤΑ και καλέσαμε με ντουντούκες και με τη καμπάνα της εκκλησίας το χωριό και τους πολιτικούς αρχηγούς να ενισχύσουν τον αγώνα.
Μια ομάδα κατοίκων του χωριού και των γύρω περιοχών ανταποκρίθηκε άμεσα με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα η πόρτα του εργοταξίου του ΧΥΤΑ να παραμένει ανοικτή για τους κατοίκους.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα με όλα τα μέσα και προς όλους τους τομείς.
Καλούμε τους κατοίκους του Γραμματικού καθώς και ολόκληρου του νέου δήμου Μαραθώνα να συμπαραταχθούν με την Επιτροπή και να συμμετέχουν στον αγώνα.
Οι αγώνες για να πετύχουν και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θέλουν διάρκεια, συνέπεια, επαγρύπνηση, αγωνιστική συμμετοχή και συγκεκριμένο πλαίσιο διεκδίκησης.
Επισημαίνουμε ότι οι κ.κ. Κούκης, Παπαγεωργίου και Δημητράκης, ούτε παρουσιάσθηκαν ούτε με άλλο τρόπο μας ενίσχυσαν.
Ας εξηγήσουν οι ίδιοι την στάση τους στον κόσμο τους ώστε να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.
Εμείς θα τη κλείσουμε τη χωματερή προς απογοήτευση των μεγάλων συμφερόντων, των πολιτικών τους υπαλλήλων και των παρατρεχάμενων, και θα είναι μέρα μεσημέρι!!
Γραμματικό 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: