-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

" ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ" ΝΕΟΤΕΡΑ

Τελικά το περιστατικό με την προσαγωγή δύο μελών της Επιτροπής Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού στο Α.Τ. Μαραθώνα (http://gekollias2.blogspot.com/2010/11/blog-post_01.html) έληξε με "συστάσεις" από τον κ. Διοικητή.
Όπως διαβάζουμε στο blog  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ :

Τα attikanea, επικοινώνησαν με τον Διοικητή του ΑΤ Μαραθώνα κ. Βουτσελά, ο οποίος.... μας δήλωσε:
"Επιλήφθηκα προσωπικά της υπόθεσης, ύστερα από καταγελία πολίτη, ότι γίνεται αφισσοκόλληση στο κατάστημά του από μέλη της Σ.Ε. Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ. Ασχέτως του δικαίου της έκφρασης διαμαρτυρίας, παραβιάζεται ο νόμος περί αφισσοκόλλησης. Θα μπορούσαν, όπως και το έπραξαν, να μοιράσουν τα φυλλάδια και κανείς νόμος δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο. Τους εξήγησα ότι η αφισσοκόλληση είναι παράνομη. Από την στιγμή όμως που υπήρξε καταγγελία, επρεπε να παρέμβει η Αστυνομία. Ανέλαβα προσωπικά το θέμα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις όπως σύλληψη. Κανείς δεν συνελήφθη".

Θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς "τέλος καλό, όλα καλά", αν δεν είχαμε μια "μικρή" απορία:
Άραγε ο κ. Διοικητής του Α.Τ. Μαραθώνα κάνει το ίδιο σε κάθε παράνομη αφισοκόλληση; Γιατί κάνοντας μια βόλτα στον Μαραθώνα είδαμε δεκάδες αφίσες, με υποψηφίους, καλλιτέχνες, μέχρι και.... εκκενώσεις βόθρων (!). Κλήθηκαν όλοι αυτοί για "συστάσεις", ή μήπως υπήρξε κάποιος "υπερβάλλων ζήλος" για την συγκεκριμένη αφίσα;
Σε κάθε περίπτωση δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά της Επιτροπής και για την ιδέα τους κια για την υλοποίησή της.

1 σχόλιο:

giorgos είπε...

που εισουν νιότη που εδειχνες αλλιώς. Βρε Κόλλια εισαι υπέρ η κατά της χωματερής? Μα ο Σγουρός δεν εχει πει ποτέ κατα .