-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Γραμματικού Λαϊκή Συνέλευση, μετά την νέα εισβολή των ΜΑΤ και των εργολάβων στο Γραμματικό.
Ο κόσμος πολύς, η απογοήτευση και ταυτόχρονα η αγωνιστικότητα μεγάλη. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν κάτοικοι από το Γραμματικό, τον Μαραθώνα, τον Βαρνάβα και την Ν. Μάκρη
Κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ, ο οποίος ανέλυσε το ιστορικό των τελευταίων ημερών, ενημέρωσε τους πολίτες για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τους διαβεβαίωσε ότι Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ, με όλες τις μορφές του.
Μίλησαν ακόμη οι:
ΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Περιφέρειας Αττικής
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ Βουλευτής Κ.Κ.Ε. Περιφέρειας Αττικής
ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΑΡΗΣ Δήμαρχος Μαραθώνα
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Πρόεδρος Βαρνάβα
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Επικεφαλής Νομαρχιακής Παράταξης ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Νομαρχιακός Σύμβουλος ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ πρώην Πρόεδρος Γραμματικού
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ πρώην Πρόεδρος Βαρνάβα
Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία μιας κοπελιάς, η οποία εκφράζοντας το σύνολο των νέων του Γραμματικού ζήτησε αγώνα, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, για το μέλλον του τόπου στο οποίο θα ζήσουν οι νέοι άνθρωποι (όλη η ομιλία εδώ).
Παρ΄ ότι οι συγκεντρωμένοι ήθελαν να πραγματοποιηθεί πορεία στον χώρο εγκατάστασης των μηχανημάτων (και των ΜΑΤ), η οργανωτική επιτροπή έκρινε ότι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί πορεία υπό αυτές τις συνθήκες και ότι θα οργανωθεί μία μεγάλη πορεία τις επόμενες ημέρες για να αναδειχθεί η κοινωνική αντίδραση, με μεγάλη μαζικότητα και σχέδιο δράσης.
Αυτό που έγινε φανερό από την συγκέντρωση αυτή είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στον δίκαιο αγώνα τους. Δεν τους φοβίζουν τα ΜΑΤ ότι χρώμα και να έχουν (μπλε χθες, πράσινο σήμερα).
Ας το λάβουν αυτό σοβαρά υπόψη οι νέοι Κυβερνώντες, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν την έγκριση στον εργολάβο να συνεχίσει τα έργα με την στήριξη των ΜΑΤ, πριν ακόμη περάσουν 15 μέρες από την εκλογή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: