-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΩΝ "ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ" ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Στο blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην ανάρτηση με τίτλο  "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ" διαβάσαμε το σχόλιο ενός ανώνυμου αναγνώστη, το οποίο, θεωρούμε ότι πρέπει να προβληθεί, γιατί προέρχεται από άνθρωπό που ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Ας το έχουν υπόψη όσοι ονειρεύονται "λύσεις" συμβατές με την προστασία του περιβάλλοντος....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ 2010 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ  ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΥ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ.."

Τι έχουν να πουν οι "ειδήμονες";

Δεν υπάρχουν σχόλια: