-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ "ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ"

Διαβάσαμε το παρακάτω ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ κείμενο, το οποίο αποτελεί αποκλειστικότητα του μαχητικού blog "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ", για το ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ) και ρωτάμε κι εμείς, με την σειρά μας, θα αξιοποιηθεί αυτό το νέο στοιχείο;
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Μια χαρτογράφηση, μια εξερεύνηση σ' ένα από τα σπήλαια του Γραμματικού, που ως τεχνητός χώρος, έμεινε αναξιοποίητος δεκαετίες ολόκληρες, σήμερα αποκαλύπτεται μέσα από το video, που έστειλε στα attikanea, ένας καλός φίλος, μας αποκαλύπτει, ότι πολλά και μεγάλα σημεία του χωριού, είναι σκαμμένα, με τεράστιες σπηλιές. Ο συγκεκριμένος χώρος, βρίσκεται στην βορεινή είσοδο του εργοταξίου του ΧΥΤΑ, και φυσιολογικά, πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για την κατασκευή δρόμου διέλευσης.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι το συγκεκριμένο σπήλαιο, είχε μετατραπεί σε παράνομη χωματερή, με ότι σημαίνει αυτό, για την δημόσια υγεία και την τεράστια οικολογική καταστροφή.!!! 
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι και δίπλα στον χώρο του εργοταξίου του ΧΥΤΑ, υπάρχουν σπηλιές.
Σπηλιές, που καμία μελέτη για το έργο, δεν έλαβε υπόψη.
Σήμερα, τα attikanea, δημοσιοποιώντας το καταπληκτικό αυτό video, κρούουν με ένα επιπλέον στοιχείο, τον κώδωνα του κινδύνου, για το ΕΓΚΛΗΜΑ που επιχειρείται σ' έναν χώρο κατ' εξοχήν ακατάλληλο για ένα τέτοιο έργο..
Το κούφιο εσωτερικό της γης του Γραμματικού, έρχεται να προστεθεί στα ήδη σημαντικότατα στοιχεία (δυο γενεσιουργά ρέματα εντός του ΧΥΤΑ), που επιβάλλουν την άμεση διακοπή του έργου του ΧΥΤΑ.
Άραγε, η Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα, θα εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο για να ζητήσει διακοπή των εργασιών του έργου; 
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον αναγνώστη που μας έστειλε το video.
Δείτε το αποκαλυπτικό video

Δεν υπάρχουν σχόλια: