-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στην Κερατέα, απόψε 24 του Δεκέμβρη, σε μια αγωνιστική συναυλία, στέλνοντας μήνυμα αγώνα για την μη εγκατάσταση ΧΥΤΑ στην Κερατέα.
Πολλοί οι καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν με τραγούδια που  ξεσήκωσαν τον κόσμο και δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Απ΄ τους συγκεντρωμένους ξεχώρισε η νεολαία, που με την αγωνιστικότητά της και την... ευρηματικότητα της έδωσε ένα άλλο χρώμα.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Σταύρος Ιατρού, που εμφανίστηκε στο βήμα μαζί με τον νέο Δήμαρχο Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή και τον απερχόμενο Δήμαρχο Λαυρίου Δημήτρη Λουκά, ξεσήκωσε τον κόσμο με την αγωνιστική ομιλία του. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δύο άλλοι ομιλητές.
Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους διακρίναμε τον Δήμαρχο Καλυβίων κ. Φιλίππου, τον Νομάρχη Ανατ. Αττικής κ. Κουρή, τον βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Λεβέντη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα, τον Δήμαρχο Μαρκόπουλου  κ. Μαγουλά, τον νέο Δήμαρχο Μαρκόπουλου κ. Μεθενίτη, τον Δήμαρχο του Ελληνικού κ. Κορτζίδη, τους πολιτευτές κ. Γιαννή και κ. Σταύρου, τον πρώην Πρόεδρο του Βαρνάβα Γιώργο Κόλλια και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ Μανώλη Λιονάκη
Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του πατέρα του δολοφονημένου Γρηγορόπουλου.
Παραθέτουμε αμοντάριστα πλάνα από την ομιλία του Σταύρου Ιατρού:
Δεν υπάρχουν σχόλια: