-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Αυτό το video αποτελεί τρανή απόδειξη της "ποιότητας" των δυνάμεων καταστολής στην χώρα μας.
 Ο Βαγγέλης Σαφράς, ένας από τους συνεπείς και διαχρονικούς  αγωνιστές του Γραμματικού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Κερατέα και με την κάμερά του μας έδωσε μερικά συγκλονιστικά video για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί.
Προφανώς το γεγονός ότι καταγράφονταν οι βιαιότητες των ανδρών των ΜΑΤ ενάντια σε ηλικιωμένους και παιδιά αποτελούσε πρόβλημα για τα "παλικάρια" αυτά. Κι εν μέσω Δημοκρατίας (υποτίθεται) επιχείρησαν να του αφαιρέσουν την κάμερα και να τον...συλλάβουν.
Και τίθεται το ερώτημα στον πολιτικό τους προϊστάμενο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (λέμε τώρα): Αυτή είναι η πολιτική σας; Αυτές τις κατευθύνσεις έχετε δώσει στους υφισταμένους σας;
Φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση από τον Υπουργό. Την απάντηση την ξέρουμε, έτσι κι αλλιώς. Οι δυνάμεις καταστολής είναι ίδιες όλες τις εποχές και παντού. Βία, τρομοκρατία, αυταρχισμός.
Τον Βαγγέλη Σαφρά και όλους τους άλλους αγωνιζόμενους κατοίκους δεν τους τρομάζουν οι "ψευτοτσαμπουκάδες" των ΜΑΤατζήδων και των Ασφαλιτών. Και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Η Αστυνομική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: