-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΑΝΑΒΟΛΕΣ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως ενημερώσαμε με το προηγούμενο δελτίου τύπου την Τετάρτη 9/3/2011 πρόκειται να συζητηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας δέκα (10) αιτήσεις ακυρώσεως κατά των ΧΥΤΑ Γραμματικού και Κερατέας εκ των οποίων οι οκτώ (8) αφορούν τον ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Επιτροπής Αγώνα οι αιτήσεις ακυρώσεως με τις οποίες προσβάλλονται οι αποφάσεις για μερική άρση της αναδασώσεως και έγκρισης επέμβασης για τη διάνοιξη των οδών προσπέλασης προς τον ΧΥΤΑ Γραμματικού καθώς και η απόφαση για την αποδόμηση των ευρεθέντων αρχαίων δεν θα συζητηθούν και θα αναβληθούν για την 4η Μαΐου 2011. 
Γραμματικό 8 Μαρτίου 2011
Επιτροπή Αγώνα Γραμματικού
ΣΧΟΛΙΟ:
Αν η είδηση αποδειχθεί ακριβής κι επειδή είμαστε βέβαιοι ότι το "τσουβάλιασμα" όλων των υποθέσεων σε μια διάσιμο υπέκρυπτε σκοπιμότητα, αναρωτιόμαστε τι θα μπορεί να σημαίνει η αναβολή κάποιων υποθέσεων.
Ενδεχόμενα, επειδή τα συγκεκριμένα έργα είναι σε εξέλιξη, να θέλουν να κερδίσουν χρόνο, για να δημιουργήσουν τετελεσμένα
Αν αυτό συμβαίνει, ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε τρόπους ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η επισήμανση. Είναι ευκαιρία οι Επιτροπές Βαρνάβα και Γραμματικού να το εξετάσουν από κοινού και να δουν τι μπορούν να κάνουν.
Νίκος