-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Σ.τ.Ε.

  • Γράφει η Πόπη Σουφλή

Στο Σ.τ.Ε. εκδικάζονται αύριο οι προσφυγές της Κερατέας και του Γραμματικού, κατά των ΧΥΤΑ που έχουν χωροθετηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στους δύο ΟΤΑ.

Τα στοιχεία που έχουν προκύψει και τινάζουν στον αέρα και τις δύο χωροθετήσεις,, έχουν ελάχιστες αμυδρές ελπίδες να γίνουν δεκτά από το ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο το πιο πιθανό είναι να δεχθεί ότι "ναι μεν τα στοιχεία ανατρέπουν τους χωροταξικούς σχεδιασμούς, αλλά για λόγους δημοσίου συμφέροντος, δεν θα γίνουν αποδεκτά".
Θα είμασταν αφελείς, αν πιστεύαμε στην ... ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Οι πολιτικές παρεμβάσεις, την έχουν μετατρέψει σε όλα της τα επίπεδα, σε... "παλλακίδα" του πολιτικού και οικονομικού συστήματος.

Η πιθανότητα να γίνουν δεκτές οι προσφυγές της Κερατέας (Δήμος Λαυρεωτικής) και του Γραμματικού (Δήμος Μαραθώνα), είναι σε ποσοστό 20% έναντι του 80% να απορριφθούν με την ... καραμέλα του "δημοσίου συμφέροντος".
Τα... "λευκά γουνάκια", αύριο δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τη μαυρίλα της πουλημένης και διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης, και για μια ακόμη φορά θα κλείσουν τα μάτια τους στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Με τι αντάλλαγμα, άραγε;
Οι φωνές των κατοίκων της Κερατέας, που 88 μέρες αγώνα τους έχουν ανεβάσει στο βάθρο των ΗΡΩΩΝ, μάλλον, δεν πρόκειται να φτάσουν στα αυτιά όσων ορκίστηκαν να υπηρετήσουν την Δικαιοσύνη.
Όπως δεν θα φτάσουν και οι φωνές των κατοίκων του Γραμματικού.
Όπως δεν θα φτάσουν και τα συγκλονιστικά στοιχεία του Πορίσματος των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος που προέκυψαν ύστερα από τον αγώνα του Δημήτρη Δαμάσκου και του Κυριάκου Γκίκα.
Μόνο που τα... "γουνάκια" λογαριάζουν χωρίς τον  ξενοδόχο... ή μάλλον ... τους ξενοδόχους...
Παρ' όλα αυτά, αύριο.... ραντεβού στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Τουλάχιστον ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: