-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

SITE ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Λάβαμε με email (oxixyta@gmail.com) και δημοσιεύουμε  το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν, με τίτλο "ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΑΣΟΣ".


Η 1η φωτογραφία , έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαραθώνα σε δημοσίευμα σχετικό με το πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για τον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό , στο οποίο μεταξύ των άλλων διαπιστώνεται και η ύπαρξη ρεμάτων ..Φυσικά η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με το εργοτάξιο στο Γραμματικό ....
Η 2η φωτογραφία είναι η πραγματική από το εργοτάξιο Γραμματικού , τα ρέματα τα βλέπετε , είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας  tomellon.gr , από όπου έκανε και την ανάρτηση ο Δήμος Μαραθώνα . Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας του Δήμου φρόντισε να την αφαιρέσει και να βάλει μία '' καλή '' !!... 
Τα συμπεράσματα δικά σας ... Αλλά να ξέρουν , τους βλέπουμε .. 
ΣΧΟΛΙΟ
Αποτελεί πάγια τακτική μας να μην δίνουμε έκταση σε ζητήματα που μπορούν να διχάσουν και να διασπάσουν το κοινό μέτωπο πάλης ενάντια στον ΧΥΤΑ.
Το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως, ξεφεύγει από από τα ζητήματα τακτικής ή διαφορετικών εκτιμήσεων και από μόνο του αποτελεί ατόπημα και μάλιστα σοβαρό.
Δεν είναι δυνατόν η ενημερωτική σελίδα του Δήμου μας, όχι μόνο να μην διαθέτει μια φωτογραφία του ΧΥΤΑ, αλλά ενώ την έχει έτοιμη από την ιστοσελίδα από την οποία πήρε την ανάρτηση, να την αντικαθιστά με άλλη, από άλλον ΧΥΤΑ (!).
Απαιτούμε μια υπεύθυνη απάντηση τόσο από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας του Δήμου, όσο και από τον πολιτικό προϊστάμενό του, Δημοτικό Σύμβουλο.
Και φυσικά ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: