-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ)

Την Κυριακή 27 Μάρτη 2001 με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Βαρνάβα Ενάντια στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα (Γραμματικού) και την συμμετοχή μελών της Σ.Ε. Αγώνα Γραμματικού Κατά των ΧΥΤΑ συγκεντρώθηκαν κάτοικοι του Βαρνάβα και του Γραμματικού στον χώρο του εργοταξίου του ΧΥΤΑ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού με στόχο το συμβολικό σφράγισμα των εγκαταστάσεων, μετά τις διαπιστώσεις των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
Όπως είχε προαναγγείλει η Επιτροπή Αγώνα Βαρνάβα, με Δελτίο Τύπου (εδώ) θα προέβαινε στο συμβολικό ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ του εργοταξίου του ΧΥΤΑ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού, σε μια συμβολική διαμαρτυρία για την προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο όφειλε να διακόψει άμεσα τις εργασίες και να διερευνήσει τις διαπιστώσεις των Επιθεωρητών, απαιτώντας την άμεση διακοπή των εργασιών και τον έλεγχο του έργου από ανεξάρτητη αρχή ελέγχου.
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένη αστυνομική δύναμη και μια διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του εργοταξίου, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία είχε κλείσει με λουκέτο την είσοδο...... (συνέχεια εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: