-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ Σ.τ.Ε. ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ";


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΥΠΟΨΗ: Δημάρχου κ. Ι. Λουίζο
ΚΟΙΝ.: Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Γραμματικού κ. Ν. Χρυσίνα
Θέμα: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Σ.τ.Ε. ΓΙΑ Χ.Υ.Τ.Α. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε.
Όπως πληροφορηθήκαμε, οι αποφάσεις που πρόσφατα εκδόθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας και ανακοινώθηκαν σήμερα (23.03) στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης αφορούν αιτήσεις ακυρώσεως κατά πράξεων του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, οι οποίες είχαν εκδοθεί το έτος 2006 και αφορούσαν το σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Αττικής. Την ύπαρξη των εν λόγω αιτήσεων ακυρώσεως δεν γνωρίζαμε έως σήμερα. Σας υπενθυμίζουμε ότι η συζήτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας της αιτήσεως ακυρώσεως που έχουμε ασκήσει εκ μέρους της τέως Κοινότητας Γραμματικού κατά της Κ.Υ.Α. για την ανανέωση – παράταση των περιβαλλοντικών όρων του Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού έχει προσδιορισθεί για τη δικάσιμο της 4ης Μαΐου 2011. Επιπλέον, εκκρεμεί επίσης προς συζήτηση η αίτηση ακυρώσεως που ασκήσαμε εκ μέρους του Δήμου σας κατά της αποφάσεως του Υπουργού Πολιτισμού για την αποδόμηση των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν στον χώρο του σχεδιαζόμενου Χ.Υ.Τ.Α. Επομένως, οι αναφορές σε διάφορα μέσα ενημέρωσης περί «επίλυσης της δικαστικής εκκρεμότητας» και περί «πρασίνου φωτός» για το έργο αυτό είναι παντελώς ανυπόστατα και παραπλανητικά, αφού η βασικότερη για τη νομιμότητά του δικαστική εκκρεμότητα εξακολουθεί να υφίσταται.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ
Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να εξαπατήσουν τους πολίτες; Στην απελπισία τους. αφού διαπιστώνουν ότι οι πολίτες του Λεκανοπεδίου έχουν πλέον αντιληφθεί το παιχνίδι με τον "Περιφερειακό Σχεδιασμό" τους, επισταρτεύουν κάθε μέσο να "αποδείξουν" την "νομιμότητά" του. Μέχρι και το Συμβούλιο Επικρατείας, παρουσιάζοντας αποφάσεις του 2006 ως σημερινές(!).
Το μόνο που καταφέρνουν είναι αφ΄ ενός μεν να πεισματώσουν περισσότερο τους αγωνιζόμενους κατοίκους και αφ΄ ετέρου να απαξιώσουν την Δικαιοσύνη στα μάτια των πολιτών. Αν αυτός είναι ο στόχος τους τότε τον πέτυχαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα συμφέροντα φίλε Γιώργο είναι, όπως γνωρίζεις, μεγάλα. Τα εκδοτικά συμφέροντα των εργολάβων που τα έχουν, χρησιμοποιούν γκεμπελικές μεθόδους! Ευτυχώς που ο γνωστός Δικηγόρος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί αλλιώς ακόμη θα ψαχνόμασταν...