-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ κ. ΜΟΥΤΟΥΣΗ

Αναδημοσιεύουμε άλλη μια απάντηση στην κ. Μουτούση, δημοσιογράφο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", από τον συμπολίτη μας και αγωνιστή Κυριάκο Γκίκα, η οποία έφτασε σ΄ εμάς με email.

Λονδίνο 11.02.2011
ΠΡΟΣ
Υπουργείο Εσωτερικών -  Υπόψη Κυρίου Ραγκούση
Εφημερίδα τα ΝΕΑ        - Υπόψη Κυρίας Ν. Μουτούση
Περιφέρεια Αττικής      -  Υπόψη Κυρίου Λιακόπουλου
Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, Κοινωνία της Πληροφορίας

Αγαπητή Κυρία Μουτούση,
Σχετικά με το ρεπορτάζ σας στην εφημερίδα « ΤΑ ΝΕΑ» της 10/02/11 με τίτλο «Στην Κερατέα οι μάχες, στην Φυλή τα σκουπίδια» και μη θέλοντας και ‘γω από πλευράς μου να πιστέψω ότι ασκείται παραπληροφόρηση, με κάλυψε πληρέστερα η απάντηση του Κύριου Γιώργου Κόλλια, πρώην Πρόεδρο στην Κοινότητα Βαρνάβα.
Πέρα τούτου,  η αποκατάσταση της αλήθειας, πόσο μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, θεωρώ σκόπιμο και είστε «υποχρεωμένη» να διορθώσετε το Δημοσίευμα σας για τη σωστή πληροφόρηση, αν σέβεστε τουλάχιστον τους  αναγνώστες σας.
 Αφενός μεν, είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας εκκρεμεί αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής εκτελέσεως κατά της πράξεως κηρύξεως αναγκαστικής απαλλοτριώσεως των εκτάσεων που προγραμματίζονται για την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Α – ΧΥΤΥ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού από την πρώην Κοινότητα Γραμματικού.
Αφετέρου, είμαι ένας από τους ιδιοκτήτες της επίδικης έκτασης και σας διαβεβαιώνω ότι τα έργα είχαν αρχίσει από την πρώτη στιγμή με την είσοδο του εργολάβου στις 07/7/2009  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ όσο αφορά το ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ Γραμματικού και δεν έχει εκτελεστεί η απαλλοτρίωση μέχρι σήμερα.
Στη διάθεση σας αν μου ζητηθούν τίτλοι ιδιοκτησίας, φωτογραφικό υλικό που φαίνεται ευκρινώς η καταπάτηση και μηνυτήριες αναφορές.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δείτε τα παρακάτω βίντεο κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων στις 03.02.2011 στο Γραμματικό. Τεράστια οικολογική καταστροφή στον Ευβοϊκό  Κόλπο από το εργοτάξιο του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ Γραμματικού.
Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: