-------------------------------------------------

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ;

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 Γενικός Γραμματέας
 Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Αττικής

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 13ης Φεβρουαρίου 2011, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλίας Λιακόπουλος δήλωσε ότι ο επικεφαλής της εταιρείας «Ι. Φραντζής και Συν/τες Ε.Π.Ε.» (η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας για τη σύνταξη των Μ.Π.Ε. για τις Ο.Ε.Δ.Α. στο Γραμματικό και την Κερατέα),  κ. Ι. Φραντζής είναι τεχνικός του Σύμβουλος.
Με την με αριθμ. πρωτ. 455/11.02.2011 απόφασή του, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλίας Λιακόπουλος αποφάσισε την ανάθεση παροχής υπηρεσιών του έργου «Σύμβουλος Υποστήριξης της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. της Περιφέρειας Αττικής για την εκπόνηση μελέτης επικαιροποίησης του ΠΕΣΔΑ» στην εταιρεία «Ι. Φραντζής και Συν/τες Ε.Π.Ε.» δηλαδή στην εταιρεία του, κατά τη δήλωσή του, τεχνικού του συμβούλου
ΕΡΩΤΑΤΑΙ: Είναι σύννομη αυτή η ανάθεση;
Απάντηση επί του ερωτήματος δεκτή από κάθε αρμόδιο.

Γραμματικό 17/02/2011
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Οι άνθρωποι δεν παίζονται πλέον. Όλα "μεταξύ μας". Προς δόξα της "διαφάνειας", του "opengov" και δεν ξέρω ποιας άλλης "ιδέας". Στην Χώρα της αρπαχτής απ΄ ότι φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρξει κάποια απάντηση (λέμε τώρα) που να λέει ότι η ανάθεση είναι σύννομη, κατά την -επικρατούσα πλέον - λογική Βουλγαράκη "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Και φυσικά κανείς δεν αισθάνεται να ντρέπεται. 
Και μετά αναρωτιούνται γιατί οι πολίτες τους έχουν όλους απαξιώσει.....
Υ.Γ. Πρόταση για το νέο λογότυπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής:


Δεν υπάρχουν σχόλια: